Randi H. Jeppesen, Peter Lund Madsen, Hjælp til Ord, ordblindhed, it-hjælpemidler, radioudsendelse, ekspert

Om Hjælp til Ord i medierne

Hjælp til Ord i medierne

Jeg deltager gerne i samarbejder, der sætter fokus på ordblindhed. Her på siden kan du finde de medieindslag, jeg tidligere har medvirket i.

Har du en idé til et samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig. Find mine kontaktoplysninger her.

Radioindslag

Den 30. september 2018 var jeg i P4 Fyn Weekend i forbindelse med den internationale ordblindeuge. Du kan lytte med her.

Den 24. september 2018 var jeg i den sydfynske lokalradio Radio Diablo. Her fortalte jeg om bogen: “Hvad står der? En fortælling om at finde vej i livet som ordblind.” Her kan du lytte og se med:

Den 24. august 2017 medvirkede jeg i et indslag om Hjælp til Ord og ordblindhed på P4 Fyn. Hør det her:

Den 23. august 2017 medvirkede jeg i et indslag om ordblindhed på Radio Diablo og Radio Alfa, Sydfyns lokalradio. Vi talte bl.a. om at læse med ørene og skrive med munden. Du kan høre og se indslaget her.

Hjernekassen på P1

Jeg har medvirket i Hjernekassen på P1 med Peter Lund Madsen to gange. Klik for at høre udsendelserne:

Den 6. marts 2017 i et program om Fortælling

Den 14. november 2016 i et program om Ordblindhed

Artikler

I forbindelse med udgivelsen af min bog: “Hvad står der?” skrev Ugeavisen Svendborg i oktober 2018 artiklen “Ordblind konsulent”. Du kan læse artiklen her.

Ligeledes bragte Fyens Amts Avis i september 2018 en artikel i anledning af bogudgivelsen: “Kæmper for at få omverdenen til at forstå: Ordblind lærer udgiver bog.” Læs den her eller hør den herunder:

I august 2017 bragte Svendborg Ugeavis artiklen “Randi lærer ordblinde at læse med ørerne” om min virksomhed Hjælp til Ord. Læs den her.

I 2002 bragte Fyns Amts Avis artiklen “Den talende computer”, som handler om mig og mit studie på Den Frie Lærerskole, Ollerup. Læs den her eller hør den herunder:

I 2001 skrev jeg en artikel til Samvirke. Læs den på Samvirkes hjemmeside eller hent artiklen som OCR-behandlet PDF.

“Randis kamp med bogstaverne” blev bragt i Grindsted Ugeavis i 2001. Læs den som PDF eller i OCR-behandlet udgave. Du kan også høre artiklen herunder:

Kontakt Hjælp til Ord

Til toppen