Randi H. Jeppesen, Hjælp til Ord, ordblindhed, it-hjælpemidler, kurser, foredrag, undervisning, konsulent, virksomhed

Om links

Gode links om ordblindhed

Der findes masser af gode hjemmesider om ordblindhed – både for fagfolk, men også for mennesker med ordblindhed. Dem kan du læse mere om herunder.

Ordblinde/Dysleksiforeningen

Ordblindeforeningen er en medlemsbaseret forening, som siden 1942 har varetaget mennesker med ordblindheds interesser over for myndighederne og offentligheden.

Hjælp til Ordblindhed

Hjælp til Ordblindhed (HTO) formidler viden om tilbud og støtte i forbindelse med uddannelse og job for unge og voksne med ordblindhed.

Nota

Nota er det nationale bibliotek og videnscenter for mennesker med læsevanskeligheder. De giver mennesker med læsevanskeligheder adgang til tusindevis af bøger, ligesom de tilbyder alle med interesse for syns- og læsevanskeligheder adgang til Notas specialister, viden og nyheder inden for området.

Et liv som ordblind

Hjemmesiden blev startet af Jesper Sehested Jensen, der selv er ordblind. I dag er den et af Danmarks største samlingssteder for ordblinde og byder på adskillige artikler og virkelige historier om livet som ordblind produceret af ordblinde.

Jeg er ordblind 

Hjemmesiden ‘Jeg er ordblind’ er drevet af ordblinde og henvender sig til ordblinde med bl.a. videoer og podcast om ordblindhed.

Socialstyrelsen

Socialstyrelsens hjemmeside om ordblindhed.

Kontakt Hjælp til Ord

Til toppen