Randi H. Jeppsen, virksomhed, Hjælp til Ord, konsulent, ordblindhed, læsevanskeligheder, læsehandicap, ydelser, tilbud, foredrag, kurser, undervisning, it-hjælpemidler

Hjælp til Ord er målrettet hjælp til ordblindhed

Hjælp til Ord tilbyder målrettet hjælp til ordblindhed i form af kurser, undervisning eller rådgivning til skoler, lærere, fagpersoner og privatpersoner, der har brug for hjælp til håndtering af ordblindhed. Uanset om du selv er ordblind eller har læsevanskeligheder, som du har brug for hjælp til at håndtere i hverdagen, eller om du er skoleleder, der ønsker at opdatere din skoles ordblindepolitik, så er du velkommen til at kontakte Hjælp til Ord og tale nærmere om, hvilket tilbud du har brug for. Jeg leverer altid et skræddersyet produkt, der passer til dig og dine behov. Tag kontakt, så udarbejder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Undervisning, kurser, rådgivning og foredrag om ordblindhed og IT-hjælpemidler

ordblind, ordblindhed, hjælp til ordblinde, hjælp til ordblinde elever, kurser om ordblindhed, Hjælp til Ord, hjaelp til ord, IT-hjælpemidler, Randi Jeppesen

Hjælp til Ord er kurser og undervisning i ordblindhed baseret på dine behov

Hjælp til Ord tilbyder både undervisning og kurser i brugen af en lang række IT-hjælpemidler, inklusion af ordblinde elever i klassen, brug af ordblindevenlige apps og meget mere. Mine tilbud er både rettet mod skoler, fagpersoner eller privatpersoner. Du kan læse mere om mine tilbud til skoler her.

Hjælp til Ord tilbyder undervisning til større og mindre grupper, afholder kurser for lærere eller andre fagpersoner, ligesom jeg tilbyder undervisning og rådgivning til private. Er du ordblind, eller er du forældre til et ordblindt barn, kan jeg blandt andet hjælpe dig med at få styr på brugen af IT-hjælpemidler i hverdagen, hvordan du støtter dit barn bedst muligt i skolearbejdet og livet på eksempelvist sociale medier. Jeg er selv både ordblind og forældre til et ordblindt barn, så jeg ved, hvordan man selv klarer sig i en teksttung hverdag, ligesom jeg kender til de problemstillinger og udfordringer som ordblinde børn kan stå overfor. Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

IT-hjælpemidler til ordblinde

Der findes et hav af IT-hjælpemidler til ordblinde, og jeg kender en lang række af dem – lige fra de IT-hjælpemidler, som de fleste går rundt med i lommen såsom smartphones og iPhones, og de IT-hjælpemidler, der er specifikt udviklet til ordblinde. Derfor kan jeg nemt hjælpe dig med de hjælpemidler, du måske allerede har, eller vejlede dig i, hvilke IT-hjælpemidler, der møder dine behov bedst.

Her finder du en liste over de forskellige IT-hjælpemidler, som Hjælp til Ord blandt andet kan hjælpe dig med:

  • ViTre pakken (oplæsnings- og skriveprogram)
  • Cd ord /intowords (oplæsnings- og skriveprogram)
  • AppWriter (oplæsnings- og skriveprogram)
  • NotaApp og Nota.dk  – Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder. (Lyd- og netbibliotek)
  • Brug af tale til tekst
  • Brug af iPhone og iPad, herunder brug af  Apps, som hjælper dig med at begå dig som ordblind
  • Brug af scanner, håndscanner og scannermus sammen med OCR tekstgenkendelse

Hvis du er blevet nysgerrig på de konkrete IT-hjælpemidler for ordblinde, kan du læse mere om dem her.

Kvinden bag Hjælp til Ord

Når du bestiller et produkt hos Hjælp til Ord, er det mig – Randi Hedelund Jeppesen, der leverer varen. Jeg kender ordblindhed fra mange vinkler, da jeg selv er ordblind og ved præcis, hvordan det er at begå sig generelt og mere specifikt i det danske skolesystem som ordblind. Jeg uddannet lærer og har erfaring med at undervise ordblinde elever og andre elever med læse- og skrivevanskeligheder, og gennem min virksomhed er jeg også blevet klogere på, hvilke tilbud der findes for selvstændige ordblinde. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om mig her.

Jeg er mere end en, der underviser ordblinde eller fagfolk, der arbejder med ordblindhed. Jeg er også historiefortæller, og så er jeg rollemodel. Jeg har hele livet kæmpet med ordblindhed, og den kamp har jeg vundet. Derfor gør jeg mit bedste for at inspirere andre ordblinde til at blive i stand til at gøre det samme. Det kræver en indsats, og jeg håber at kunne vise, det er hele indsatsen værd – og faktisk er det lettere end du tror med den rigtige hjælp ved hånden.

Baseret på min erfaring og uddannelse udbyder jeg en bred vifte af ydelser som undervisning, foredrag og konsulenthjælp til skoler, uddannelsesinsitutioner, forældre og elever og voksne ordblinde, der har brug for hjælp til at håndtere ordblindhed bedst muligt i deres konkrete situation. Kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller læs nærmere om hvilke ydelser jeg tilbyder her.

Foredrag om ordblindhed og livet som ordblind

Desuden kan jeg holde foredrag om og undervise i emner som:

  • Hvordan ordblinde bedst inkluderes i klassen
  • Hvordan det er at være ordblind og bruge kompenserende hjælpemidler
  • Hvilke devices, der er mest hensigtsmæssige i forskellige situationer

Personlig hjælp og rådgivning om ordblindhed

Jeg kan også undervise og rådgive forældre, lærere og andre fagpersoner omkring ordblindhed.

 Kontakt Hjælp til Ord

Til toppen