Referencer og udtalelser

Hjælp til Ord leverer ydelser, der strækker sig lige fra skræddersyede kurser til almene foredrag til skoler såvel som privatpersoner. Her på siden kan du høre og læse mere om tidligere kunders erfaringer med Hjælp til Ord. Har du selv samarbejdet med Hjælp til Ord, vil jeg også sætte stor pris på en udtalelse fra dig.

Kursus om ordblindhed og IT-hjælpemidler for lærerne på Tved Skole:

Læsevejleder Mette Gertz, Tved Skole.

Kursus for ordblinde elever, forældre og lærere på Kochs Skole, Århus

“Randi har 12. marts 2018 afholdt et tre-timers kursus om LST for vores ordblinde elever, deres forældre og lærere.
Det  var meget meningsfuldt at samle alle parter, både børn og voksne.
Vedvarende støtte gennem hele skolegangen er vigtig, når vi skal sikre de ordblinde en god skolegang. Derfor er det altafgørende at alle primære voksne omkring vores elever er rustede til at bakke op om opgaven.
At have Randi som underviser ind i det felt, har en helt særlig kvalitet, fordi hun ud over at være underviser også er ordblind. Hun er selv bruger af LST,  er en god formidler og  er frem for alt en autentisk rollemodel for vores elever.”
Sanne Haaber, Ordblindevejleder på Kochs skole, Århus

En aften om ordblindhed

“Jeg er ikke selv ordblind, men kender familiemedlemmer og venner som er. Det er lidt pinligt, men jeg har aldrig rigtigt interesseret mig for emnet, og derfor fik jeg noget af en øjenåbner i onsdags, da jeg var til et foredrag med Randi Hedelund Jeppesen. Foredraget foregik i Helhedshuset på Tåsinge og var blevet sat i stand i forbindelse med, at det var International Ordblindeuge. Randi fortalte om en barndom med voksne som, ved deres fordomme, fik hende til at føle sig dum og ude af stand til at følge sine drømme. Men heldigvis også med folk, som så hendes potentialer og kunne give de nødvendige skub i den rigtige retning. Der var flere ordblinde til stede denne aften, som nikkede genkendende til en del af de oplevelser, Randi havde haft.
I dag er Randi Hedelund Jeppesen konsulent i firmaet “Hjælp til ord”, og anden del af aftenen handlede om nogle af de hjælpemidler, de fleste af os  har lige ved hånden på vores iPad. Og her blev forskellen mellem ordblind og læsekyndig udvisket, og vi blev alle lige opslugte og betagede af, hvordan man kan indtale sms, få læst beskeder  op, og scanne tekster.
Randi holder foredrag, workshops og kurser for mennesker, som er ordblinde. Men også i høj grad for forældre, lærere og pædagoger, som kan have brug for viden om emnet. Randi er en levende fortæller, som både rører og  får os til at grine, og hun er en gudsbenådet pædagog med styr på teknikken, så man hurtigt lærer om nye muligheder. Jeg kan varmt anbefale Randi Hedelund Jeppesen, hvis du har brug for ‘Hjælp til Ord’.”
Agnete Sand, Svendborg

Anmeldelser af Hjælp til Ord på Facebook

Du kan både læse og skrive anmeldelser af Hjælp til Ord på Facebook!