Priser

Hvad koster et kursus om ordblindhed og IT-hjælpemidler hos Hjælp til Ord? Det afhænger naturligvis af kursets omfang, og om det købes sammen med andre af Hjælp til Ords ydelser såsom ordpatrulje.

Her på siden finder du vejledende priser for Hjælp til Ords kurser, rådgivning, privatundervisning mv. Du kan altid kontakte Hjælp til Ord og få et konkret tilbud på det produkt, du har brug for.

Kurser om ordblindhed og IT-hjælpemidler for skoler

Et kursus om ordblindhed og IT-hjælpemidler for skoler henvender sig enten til ordblinde elever, forældre, lærere og læsevejledere eller blot til lærerne.

Den første time koster 2.000,- kr., derefter er prisen 1.000,- kr. pr. time. Dertil kommer transport og køretid. Transporten afregnes efter statens befordringsgodtgørelse, altså 3,54 kr. pr. km. Den første halve times kørsel er gratis, derefter påregnes 150,- kr. pr. påbegyndt halve time i køretid. Til priserne lægges moms. Udgangspunktet for kørslen er Hjælp til Ords adresse i Tved, Svendborg.

Priseksempel: Kursus om ordblindhed og IT-hjælpemidler

2 timers kursus for ordblinde elever, forældre og lærere på en skole i Middelfart koster altså:

Kursus: 2.000,- kr. + 1.000,- kr. + moms = 3.750,- kr.
Transport: 88 km. * 2 * 3,54kr/km + moms = 678,80 kr.
Køretid: 150,- kr. * 2 + moms = 375,- kr.

I alt:  4.903,80 kr. 

 

Undervisning om ordblindhed og brug af IT-hjælpemidler for private

Hjælp til Ord tilbyder også privatundervisning til ordblinde børn eller voksne, der har brug for hjælp til at få fod på IT-hjælpemidler eller andre udfordringer, de møder i deres hverdag i forbindelse med deres læsevanskeligheder.

For privatpersoner koster undervisningen 500,- kr. i timen. Dertil kommer transport og køretid. Transporten afregnes efter statens befordringsgodtgørelse, altså 3,54 kr. pr. km. Den første halve times kørsel er gratis, derefter påregnes 150,- kr. pr. påbegyndt halve time i køretid. Udgangspunktet for kørslen er Hjælp til Ords adresse i Tved, Svendborg.

Priseksempel: Undervisning om ordblindhed og brug af IT-hjælpemidler for private

1 times undervisning for ordblindt barn og dennes forældre i deres hjem i Ringe, koster således:

Undervisning: 500,- kr.
Transport: 24,3 km * 2* 3,54 kr./km = 172,00 kr.
Køretid: 19 min. i følge Google Maps = 0 kr.

I alt: 672,- kr.

 

Kontakt Hjælp til Ord

Til toppen