Randi H. Jeppesen, Hjælp til Ord, ordblindhed, læsevanskeligheder, it-hjælpemidler, virksomhed, konsulent, undervisning, kurser, foredrag

Om visionen

Hvorfor er der brug for Hjælp til Ord?

Udviklingen inden for IT-hjælpemidler går lynhurtigt, og der er mange områder, hvor det dag for dag bliver nemmere at være ordblind. Kort sagt, det bliver lettere at være selvhjulpen som ordblind.

Der bliver på den anden side også mere og mere, der skal læses i vores samfund. Og der er stort set ingen job eller uddannelser tilbage i Danmark, hvor man ikke både skal læse og skrive hver dag.

Hjælp til Ord gør lærere bedre til at undervise med hjælpemidler

Jeg oplever, at al den hjælp, som findes lige for næsen af os, bliver brugt for lidt, og der er desværre for få lærere, der formår at inddrage hjælpemidlerne i undervisningen.

Jeg tror primært, det er fordi lærere, elever og forældre ikke kender til IT-hjælpemidlerne og de muligheder, der findes. Derfor er der desværre stadig alt for mange ordblinde børn og unge, der ikke får lært at bruge hjælpemidlerne. Dermed oplever de, at de ikke kan følge med i undervisningen.

Det vil jeg gerne gøre noget ved. Derfor tilbyder jeg undervisning i brug af IT-hjælpemidler til ordblinde. Ligeledes tilbyder jeg en lang række andre ydelser, der kan støtte lærere, læsevejledere, forældre og elever i arbejdet med håndtering af ordblindhed.

Hjælp til Ord kender ordblindhed fra alle sider

Jeg er så heldig, at jeg både er ordblind og uddannet lærer, og derfor kan jeg se udfordringen fra begge sider.

Det er min vision, at alle ordblinde skal kende til og kunne bruge IT-støtte til læsning og skrivning.

Du kan læse mere om de forskellige kurser og foredrag, jeg og Hjælp til Ord kan tilbyde her.
Og her kan du læse udtalelser fra folk, der har deltaget i Hjælp til kurser og foredrag.

Kontakt Hjælp til Ord

Til toppen